Meer weten over uw Hypotheek

Wilt u meer weten over uw (toekomstige) hypotheek? Hypotheek Company Alkmaar geeft uitleg. Hoewel er op internet steeds meer te vinden is over hypotheken, zijn er voor sommige mensen nog wel zaken onduidelijk. Absoluut geen schande, door de AFM wordt een hypotheek nog steeds gekwalificeerd als complex product. Het is daarom raadzaam om goed advies in te winnen. Veel informatie kunt u vinden maar wat voor uw situatie het beste is kunt u in de meeste gevallen beter voorleggen aan een Erkend Hypothecair Planner.

Om toch zoveel mogelijk te verduidelijken hebben wij de meest voorkomende termen op een rijtje gezet. Voor een goed advies bent u bij ons van harte welkom. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

Lees hier meer Hypotheken van A tot Z.

Alkmaar

Hypotheek Company Alkmaar

Hypotheekadvies ook s’avonds mogelijk

U wilt eens vrijblijvend advies over uw hypotheek of u oriënteert zich op een nieuwe woning. Tijdens kantooruren kunt u altijd binnenlopen.

Mocht dit voor u wat minder goed uitkomen, dan bieden wij de mogelijkheid om s’avonds op afspraak langs te komen voor een hypotheekadviesgesprek.

Bekijk hieronder onze openingstijden:

Ma   09.30 – 17.30

di      09.30 – 17.30 (s’Avonds op afspraak)

wo    09.30 – 17.30  (s’Avonds op afspraak)

do     09.30 – 17.30  (s’Avonds op afspraak)

vr     09.30 – 17.30

Voor het maken van een afspraak belt u:  072 – 5320150

Regels Hypotheken 2015

Maximale lening

De hoogte van uw hypotheek ten opzichte van de waarde van uw woning bij de aankoop, wordt tot afgebouwd door de overheid. In 2018 is het niet meer mogelijk een hogere lening aan te vragen dan de waarde van uw woning. Op dit moment kunt u nog steeds een deel van uw aankoopkosten meefinancieren. De maximale hypotheek bedraagt nu <strong>103%</strong> van de aankoopwaarde.

<strong>Aftrekbaarheid Hypotheekrente 4e schijf</strong>

De aftrekbaarheid van de hypotheekrente in de 4e belastingschijf(52%) gaat jaarlijks omlaag.
In 2014 was het maximale tarief 51,5% en vanaf 2015 bedraagt deze nog 51%.