Hypotheek Company

Zelf berekenen
Bereken hier uw maximale hypotheek,
een gunstige rente of uw toekomstige maandlasten.

Zelf berekeningen maken

Gebruik onze rekentools voor jouw optimale resultaat

Op onze website kan je berekenen hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt.
Ook kan je de actuele rentes bekijken en zien of jouw huidige hypotheek nog wel zo voordelig is.
Handig als je op zoek bent naar een nieuwe woning. Of wilt weten wat er in deze tijd mogelijk is. De rentestanden zijn in ieder geval in je voordeel.

Klik hier om je Maximale hypotheek te berekenen.

Een hypotheek voor een zelfstandig professional of flexwerker?

Je bent zelfstandig en goed in je vak. Hierdoor weet je zeker dat je ook in de toekomst hetzelfde salaris weet te behouden.
Hoeveel is in dat geval jouw maximale (verantwoorde) hypotheek. Als je zelf je hypotheek wilt berekenen kun je toch gebruik maken van onze rekentool. Vul bij het inkomen je gemiddelde winst (voor aftrek belastingen) van de afgelopen 3 jaar en bekijk je resultaat. Let op: de uitkomst van deze tool is indicatief. Bij zelfstandigen wordt er ook goed gekeken hoe gezond jouw bedrijf is en in welke branche je werkzaam bent.

Mijn bedrijf is nog geen drie jaar oud

Maak je geen zorgen, tegenwoordig zijn veel banken flexibeler geworden. Ook jij komt misschien in aanmerking voor een hypotheek.
Wil je hierover een kort gesprekje om te kijken of je in aanmerking komt? Dit doen wij uiteraard kosteloos. Bel voor meer informatie: 072- 532 0150 of stuur ons jouw vraag.

Hypotheken voor DGA’s en ondernemers

Hoeveel bedraagt de maximale hypotheek voor directeur-grootaandeelhouders? Het antwoord vind je eenvoudig in onze rekentool. Houd er wel rekening mee dat vrijwel alle banken kijken naar je solvabiliteit en het gemiddelde inkomen van de afgelopen jaren voordat zij een hypotheek verstrekken.

Meer weten?

Wil je graag vrijblijvend (gratis) uitleg over de werking van deze rekentools? Of wil je meer weten over hypotheken en jouw mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Onze adviseur

wvmWim van Meggelen
Erkend Hypothecair Planner

T. 072- 532 0150
info@hypotheekcompanyalkmaar.nl