Hypotheek Company

Hypotheken

Jouw beste keuze

Startershypotheek

Een hypotheek is een complex product. Er zijn voor starters op de woningmarkt slechts twee vormen. Deze moeten beiden verplicht in 30 jaar worden afgelost. Of je nu kiest om gedurende de looptijd een vast maandbedrag te betalen, of een maandbedrag welke steeds lager wordt. Het lijkt tot zover best eenvoudig. Heb je al nagedacht hoe lang je de rente vast wilt zetten? Niemand kan natuurlijk in de toekomst kijken maar het is belangrijk je hierover goed te laten informeren. Het kan zijn dat je in de toekomst meer gaat verdienen maar ook dat je besluit een dag minder te gaan werken. Wellicht wil je over een aantal jaren groter gaan wonen, kan je de hypotheek dan meeverhuizen? Kortom het is belangrijk om te kiezen voor een hypotheek die bij je past.

Hypotheek oversluiten

Na een aantal jaren vraag je jezelf af, of je niet teveel betaald voor jouw hypotheek. Past je hypotheek nog bij jouw wensen?
De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Soms is het zinvol om te kijken of jouw hypotheek goedkoper kan worden.
Vaak moet je een boete betalen om tussentijds van je hypotheek af te komen. In sommige gevallen is dat rendabel omdat je aanzienlijk kunt besparen.

Hypotheekadvies

Wil je verhuizen, verbouwen of een betere hypotheekrente?
Dan wil je weten wat voor de mogelijkheden zijn. Wij vergelijken minimaal 25 geldverstrekkers op voorwaarden en rentetarief.
Zo weet je precies waar je aan toe bent en zul je niet teveel betalen voor je hypotheek.

Eerste huis kopen

Je bent op zoek naar een koopwoning, je eerste huis! Wat komt hier allemaal bij kijken?
Is dit huis voor jou betaalbaar? Antwoord op al uw vragen krijgt u bij Hypotheek Company in Alkmaar of Heemstede.

Uw volgende woning kopen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat hiervan de kosten zijn. Wij bekijken of je de hypotheek kunt meeverhuizen en of je genoeg kunt lenen voor je volgende huis. Dit leggen wij vrijblijvend aan u uit. Kom gerust een langs dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.